top of page

PORTFOLIO

Digitmind

is een online marketingbureau in Arnhem.

kombisol

De Kombisol is een klassieke elektrische bus die ingezet kan worden om mensen met elkaar in gesprek te brengen en buurtparticipatie te realiseren.

ACM opleidingen

ACM Opleidingen biedt cursussen op het gebied van BHV en EHBO en specialistische rijopleidingen voor hulpdiensten. Voor ACM heb ik een groot gedeelte van de online marketing verzorgd. Interne en externe nieuwsbrieven, contentkalender, webshop, social media (Facebook, Instagram en LinkedIn) en brochures (print en online). Ik was ook verantwoordelijk voor het updaten en optimaliseren van de website en de inschrijfprocedures.

LBL Communicatie & contentmanagement

LBL is een creatief crossmediaal contentbureau met aandacht voor de behoeften van je publiek, oog voor de doelstellingen van jouw merk en kennis van contentmarketing. Eind 2017 is LBL gefuseerd met mijn eerdere opdrachtgever, HPM. Als projectmanager bij de afdeling videoproducties werkte ik een aantal uur per week bij LBL op kantoor. Klanten waar ik namens LBL voor heb gewerkt zijn onder andere Jumbo Supermarkten, DHL, Provincie Gelderland, TenneT en de Onderwijsspecialisten.

Calisthenics Center Doetinchem

Calisthenics Center Doetinchem is de trots van Bart en Silja. Een centrum waar sport en bewegen voorop staat. Het Calisthenics Center biedt een vernieuwend en gevarieerd sportprogramma voor jong en oud. Ik werk samen met Silja aan de online zichtbaarheid. Ik heb de website gemaakt, advertenties en flyers. Ik verzorg de online nieuwsbrief en we werken aan een effectief programma voor ledenadministratie.

HPM

HPM videoproductie bv. is een productiebedrijf die volgens een eigen concept werkt. Video is een uiterst effectieve manier om te communiceren, zeker als die goed wordt toegepast. Communicatieplan opgesteld om het bedrijf voornamelijk online te introduceren en de externe communicatie te optimaliseren. Daarnaast heb ik diverse online campagnes verzorgd en ben ik als projectmanager betrokken geweest bij verschillende videoproducties.

logo2

Nedac Sorbo Group is een handels- en distributiebedrijf. In 2016: Ten behoeve van een nieuwe webshop werken we aan het creëren van content, foto’s en tekst. Bovendien schreef ik teksten voor verpakkingen, webteksten en persberichten. Heden: Verder ben ik als communicatieadviseur betrokken bij diverse MT-projecten.

Buro van Goede Zin

De vrouw achter Buro van Goede Zin, Lonneke de Kroon, is een ervaren tekstschrijver en communicatieadviseur. Lonneke was toe aan een nieuwe look voor haar website. Ik heb haar website in een nieuw jasje gestoken. Doordat we gekozen hebben voor een gebruiksvriendelijk CMS en ontwerp, kan Lonneke nu eenvoudig zelf haar website onderhouden en aanpassen.

Citydance by ACC Anique

Voor deze dansschool in Doetinchem verzorg ik promotie- en reclame-uitingen, het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief en onderhoud ik diverse social mediakanalen.

Kapstok.nl

Eind 2014 is de nieuwe webshop gelanceerd. M.I.E.P. heeft hiervoor alle SEO teksten verzorgd met als doel optimaal resultaat te behalen in de zoekresultaten.

Musthaves.nl

Eind 2014 is de nieuwe webshop gelanceerd. Ik heb hier alle SEO teksten (productbeschrijvingen, webteksten, merkbeschrijvingen) voor geschreven.

MusicalBlog

Van 2013-2018 ben ik hoofdredacteur van deze site geweest en bracht ik vol enthousiasme het laatste nieuws uit musicalland. Op de blog kon je alles lezen over musicals, musicalsterren, premièreverslagen, recensies, kritische noten, kortingsacties, interviews en meer. Met gemiddeld 35.000 unieke bezoekers per maand was ik succesvol met de blog. Helaas is deze sinds 2018 opgeheven. De Facebookpagina bestaat nog wel.

ACC Anique

ACC Anique is een gemoedelijke dansclub, gevestigd op verschillende locaties in Doetinchem, Wehl, Gaanderen en Dieren. Voor Anique is een compleet nieuwe website gebouwd die sinds september 2015 in de lucht is. Daarnaast verzorg ik ook de marketing & PR zoals het verzorgen van promotie- en reclame-uitingen, het versturen van een nieuwsbrief en het onderhouden van Social Media.

CNV Zelfstandigen

Maandelijkse column over het ondernemerschap en de daarbij horende zaken en belevenissen.

Twofish

Twofish is een reclame- en adviesbureau in Amsterdam. Hier heb ik ondersteund bij diverse projecten.

Hogeschool INHolland

Na een gesprek met Doekle Terpstra heb ik voor de Hogeschool InHolland een pilotproject opgestart om het ambassadeursnetwerk van de school te vergroten en in stand te houden. Het doel van dit project was om alumni betrokken te houden bij de school en om de gevolgen van de negatieve publiciteit omtrent de berichtgeving van de diplomafraude op te vangen.

Dansstudio Suus!

Betrokken geweest bij de opstart, design huisstijl en het opzetten van de administratie. De website is onder mijn beheer gemaakt, het opzetten van de Social Media kanalen en het organiseren van evenementen en workshops.

Syntrus Achmea

Aanpassing van de huisstijl doorgevoerd.

DProjects

Onder leiding van Koen Dil is DProjects een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd op het gebied van Internetcommunicatie. M.I.E.P. heeft al lange tijd een hele fijne samenwerking met DProjects.

Cor Verdouw Fotografie

Cor Verdouw is een fotograaf uit Arnhem met meer dan 20 jaar ervaring. Online communicatie en zichtbaarheid geoptimaliseerd door onder meer zijn website aan te passen en zijn social media te updaten.

Goudvergelijken

Voor Goudvergelijken heb ik diverse persberichten geschreven.

bottom of page